1. URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-.

URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met URlife weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Bijvoetbladolie: Stimuleert de menstruatie, vermindert krampen en blaasklachten, voorkomt infecties en brengt hormonen in evenwicht. Lavendelolie: Verlichtend, kalmerend en helpt bij wondjes en verkrampingen. Roos Essentiële olie: Reguleert de pH-waarde. Magnolia officinalis- olie : Vermindert ontstekingen Kruidnagelolie: Pijnstillend, ontstekingsremmend en antimicrobiële eigenschappen tegen bacteriële vaginose en schimmels. Engelwortelolie: Verlicht pijn en reguleert de menstruatie.

Allergeneninformatie

100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geen bijwerkingen. NIET GEBRUIKEN ALS: - Je zwanger bent of ongesteld. Bewaartemperatuur 20 graden celcius

Inhoud

115 g

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-.

URlife Stick en Yoni Olie is een unieke combinatie van twee producten met een gemeenschappelijk doel: het verbeteren van de vaginale gezondheid. De unieke combinatie bestaat uit URlife Stick en Yoni Olie, beide met natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt om de vaginale gezondheid te verbeteren. URlife Stick is ontworpen om de vaginale pH-balans te herstellen en te verbeteren. De stick is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waaronder propolisextract, die de vaginale PH-balans helpen te herstellen. Het is ook verrijkt met melkzuur, dat de intieme gezondheid helpt te verbeteren. De stick is verpakt in een kleine container die eenvoudig te gebruiken is en biedt een discreete, hygiënische manier om de vaginale gezondheid te verbeteren. Yoni Olie is een unieke combinatie van plantaardige oliën, waaronder Jojoba- en Macadamia-olie. Deze oliën zijn verrijkt met kruiden die de vaginale verzorging verbeteren. De olie biedt een krachtige antibacteriële werking, waardoor het de intieme gezondheid verbetert. Het is ook verrijkt met Vitamine E, waardoor het de huid hydrateert.

Veelgestelde vragen over de URlife Unknown televisie

URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-. zijn als volgt:

Bijvoetbladolie: Stimuleert de menstruatie, vermindert krampen en blaasklachten, voorkomt infecties en brengt hormonen in evenwicht. Lavendelolie: Verlichtend, kalmerend en helpt bij wondjes en verkrampingen. Roos Essentiële olie: Reguleert de pH-waarde. Magnolia officinalis- olie : Vermindert ontstekingen Kruidnagelolie: Pijnstillend, ontstekingsremmend en antimicrobiële eigenschappen tegen bacteriële vaginose en schimmels. Engelwortelolie: Verlicht pijn en reguleert de menstruatie..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geen bijwerkingen. NIET GEBRUIKEN ALS: - Je zwanger bent of ongesteld. Bewaartemperatuur 20 graden celcius

De inhoud van URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-. is 115 g, er zitten 2 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van URlife®- Stick en Yoni Olie- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Intieme Verzorging + Reiniging-. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten