1. Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml.

Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Niet bekend

Allergeneninformatie

geen allergenen informatie bekend

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml.

Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml biedt een unieke frisheid en comfort voor gevoelige plekken. Het is speciaal ontworpen om een langdurig fris gevoel te bieden. De wasemulsie is verrijkt met aloë vera en vitamine E, waardoor het de perfecte keuze is voor een goed en intens gevoel. De formule is zo ontwikkeld dat het geen irritatie veroorzaakt voor de meest gevoelige plekken. De frisheid van Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml blijft de hele dag door behouden. De formule heeft een unieke samenstelling, waardoor het een heerlijk en aangenaam gevoel geeft. Het biedt ook een verfrissende geur, waardoor het de perfecte keuze is voor een langdurige frisheid. De formule is vrij van parabenen en andere schadelijke stoffen, waardoor het een veilige keuze is. De wasemulsie is zacht en gemakkelijk aan te brengen op elke huidtype.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. zijn als volgt:

Niet bekend.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

geen allergenen informatie bekend

De inhoud van Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. is 300 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Wasemulsie Gel Fresh 300 ml. is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten