1. 125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen.

125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Cocune weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over 125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties 125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Allergeneninformatie

hypoallergeen

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van 125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen.

De Cocune incontinentie doekjes zijn ontworpen met de meest optimale verzorging in gedachten. De doekjes zijn gemaakt van extra zachte materialen en zijn ontwikkeld met een krachtige, comfortabele, en milde formule. De doekjes zijn pH-gebalanceerd en bevatten geen kleurstoffen, parabenen of alcohol. De doekjes zijn hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Bovendien zijn de doekjes hypoallergeen, waardoor ze veilig te gebruiken zijn op de meest gevoelige huid. De Cocune incontinentie doekjes zijn ook erg sterk en absorberend. Ze absorberen vloeistoffen snel, waardoor je minder doekjes nodig hebt. De doekjes zijn ook ontwikkeld met een speciale 4-in-1 formule, waardoor je slechts één doekje nodig hebt om te reinigen, drogen, verzorgen en beschermen. Daarnaast zijn de doekjes voorzien van een speciale lotion die de huid beschermt tegen droogheid en irritatie.

Veelgestelde vragen over de Cocune Unknown televisie

125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van 125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

hypoallergeen

De inhoud van 125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van 125 Incontinentie doekjes (5 pak = 125 doekjes) hoogste kwaliteit en dermatologisch getest. Hypo allergeen. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten