1. Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne.

Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Aqua, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Triethyl Citrate, Allantoin, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

Allergeneninformatie

Zie ingrediëntendeclaratie

Inhoud

45 g

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne.

Lactacyd Verzorgende Intiem Tissues biedt de ultieme bescherming voor uw intieme zone. De tissues bevatten een unieke formule met melkzuur, natuurlijke ingrediënten en verzachtende bestanddelen die uw intieme hygiëne ondersteunen. De speciale formule herstelt de natuurlijke pH-waarde bij contact met de huid, waardoor uw intieme zone gevoeligheid en irritatie voorkomt. De tissues zijn licht en zacht, waardoor ze comfortabel aanvoelen en gemakkelijk te gebruiken zijn. De tissues zijn ook vrij van parfum, waardoor u geen allergische reacties zult ervaren. Bovendien zijn ze 100% biologisch afbreekbaar, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het milieu. De Lactacyd Verzorgende Intiem Tissues zijn verkrijgbaar in een handige verpakking van 3x15 stuks, zodat u altijd een tissue bij de hand heeft voor een fris gevoel en dagelijkse bescherming. Gebruik de tissues voor een gevoel van frisheid en verzorging in uw intieme zone.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne. zijn als volgt:

Aqua, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Triethyl Citrate, Allantoin, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Zie ingrediëntendeclaratie

De inhoud van Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne. is 45 g, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Lactacyd Verzorgende Tissues Intieme Doekjes 3x15 stuks intieme hygiëne. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten