1. Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2.

Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Durex weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

AQUA, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAURETH-11 CARBOXYLATE, LACTIC ACID, SODIUM CHLORIDE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PARFUM, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, CYMBOPOGAN CITRATUS EXTRACT, OCTADECYLDI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE

Allergeneninformatie

De Durex Intima Protect Intieme gel is op basis van onze unieke Pro-pH™-formule waarbij er nog additioneel prebiotica zijn toegevoegd.

Inhoud

100 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

50 ml

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2.

Durex Intima Protect Intieme Gel is ontworpen om de gevoelige vaginale huid te beschermen en te kalmeren. De gel is op basis van de unieke Pro-pH™-formule gemaakt, waarbij er extra prebiotica zijn toegevoegd. De gel bevat hilauronzuur en is volledig geurvrij. De Intima Protect Intieme Gel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en kan zo vaak mogelijk worden toegepast om de vaginale pH te behouden. Het helpt bij het herstel van de vaginale flora en biedt een barrière tegen externe irritatie. Bovendien bevat het essentiële voedingsstoffen die de huid verzachten en hydrateren. De gel kan worden gebruikt om de vaginale huid voor te bereiden op seksuele activiteit, om de intieme gebieden te verzachten en te voorkomen dat er irritatie ontstaat. Durex Intima Protect Intieme Gel is verkrijgbaar in een 50 ml-verpakking en de set bevat twee verpakkingen. De gel is veilig en kan zonder zorgen worden gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Durex Unknown televisie

Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2. zijn als volgt:

AQUA, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAURETH-11 CARBOXYLATE, LACTIC ACID, SODIUM CHLORIDE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PARFUM, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, CYMBOPOGAN CITRATUS EXTRACT, OCTADECYLDI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De Durex Intima Protect Intieme gel is op basis van onze unieke Pro-pH™-formule waarbij er nog additioneel prebiotica zijn toegevoegd.

De inhoud van Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2. is 100 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 50 ml.

Het land van oorsprong van Durex Intima Protect Intieme Gel 50ml x2. is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten