1. Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml.

Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met DR. TREE weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml.

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

400 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml.

De Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een optimale ervaring in intieme momenten. Deze gel is speciaal ontworpen om de gevoelige huid te verzorgen en te versterken, en biedt een zijdezachte sensatie. De gel is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals aloë vera, vitamine E, extracten van zoethout en kamille, die de huid voeden en herstellen. Het is hypoallergeen en pH neutraal, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes. De Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml is gemakkelijk aan te brengen en biedt een langdurig effect, waardoor je langer kunt genieten van je intieme momenten met je partner. Daarnaast is het ook nog eens 100% vegan en veroorzaakt het geen irritatie of allergische reacties. Daarom is het een zeer veilige en betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke verfijnde ervaring. Probeer het vandaag nog en open een wereld vol verbeelding en plezier!

Veelgestelde vragen over de DR. TREE Unknown televisie

Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml. is 400 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme Gel Dr. Tree Gevoelige huid 400 ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten