1. Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml.

Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Sunfloweroyl Methylglucamide, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Citric Acid, Propylene Glycol, Tocopherol, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Allergeneninformatie

Zie ingredientendeclaratie

Inhoud

200 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

200 ml

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml.

Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne is een specifieke productontwikkeling voor vrouwen tijdens en na de overgang. Het verzorgt, hydrateert en maakt de intieme huid zacht, terwijl het de pH-waarde in evenwicht houdt. Het is een zuivere, lichte en soepele emulsie, die een langdurig gevoel van frisheid en hygiëne geeft. Het speciale ingrediënt complex combineert actieve bestanddelen zoals glycerine, panthenol en sheaboter. Deze actieve bestanddelen zorgen voor de hydratatie van de intieme huid en verminderen irritatie en roodheid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en jeuk en maakt de intieme huid zacht en soepel. Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne is een veilig en mild product, dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen tijdens en na de overgang. Het verzorgt de intieme huid, hydrateert deze en houdt je gezond en fris. Probeer het vandaag nog en voel je comfortabel en verzorgd.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml. zijn als volgt:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Sunfloweroyl Methylglucamide, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Citric Acid, Propylene Glycol, Tocopherol, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Zie ingredientendeclaratie

De inhoud van Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml. is 200 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 200 ml.

Het land van oorsprong van Lactacyd Ultra Hydraterende Wasemulsie intieme hygiëne voor tijdens en na de overgang Intiemverzorging 200ml. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten