1. Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml.

Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Carefree weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml.

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

N/A

Allergeneninformatie

Inhoud

200 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml.

Met deze Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml krijg je de meest intensieve verzorging die er is. De gel bevat Aloë Vera, wat bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen. Deze ingrediënten werken samen om je huid te verzorgen en te voeden. Het is ontworpen om je intieme gebieden te hydrateren en te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Daarnaast heeft de Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml een luchtje, dat zorgt voor een heerlijke, verfrissende geur. De gel is ook gemakkelijk aan te brengen op de huid, omdat het een zeer zachte textuur heeft. De gel heeft ook een lange houdbaarheid, waardoor je er langer plezier van hebt. Dankzij de Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml krijgt je huid de beste verzorging. Het is een perfecte manier om je huid te voeden en te beschermen. Het zal je huid helpen zacht en gehydrateerd te blijven, terwijl het ook een heerlijke geur achterlaat. Probeer het vandaag nog en ervaar de voordelen van deze exclusieve gel!

Veelgestelde vragen over de Carefree Unknown televisie

Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml. zijn als volgt:

N/A.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml. is 200 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme Gel Carefree Aloë Vera 200 ml. is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten