1. Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml.

Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Multi-Gyn weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis extract, Laureth-10, Sodium Laureth-11, Carboxylate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lactate, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Panthenol, Galactoarabinan Polyglucuronic Acid Crosspolymer

Allergeneninformatie

Bevat

Inhoud

100 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Duitsland

Omschrijving van Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml.

Multi-Gyn FemiWash is een innovatief product dat speciaal ontwikkeld is om het intiemgebied te verzorgen en te beschermen. De mousse is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die de huid van het intiemgebied hydrateren en verzachten. Het bevat ook lactic acid, een natuurlijke stof die helpt bij het in balans houden van de pH-waarde van de huid. De mousse is eenvoudig te gebruiken en is ook verrijkt met hyaluronzuur, een stof die de huid voedt, verzacht en hydrateert. De pH-waarde van het product is neutraal, dus het is veilig voor gebruik op alle huidtypes. De mousse is heel mild en heeft een frisse, aangename geur. Het is daarom ideaal voor dagelijks gebruik om je huid gezond en comfortabel te houden.

Veelgestelde vragen over de Multi-Gyn Unknown televisie

Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml. zijn als volgt:

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis extract, Laureth-10, Sodium Laureth-11, Carboxylate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lactate, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Panthenol, Galactoarabinan Polyglucuronic Acid Crosspolymer.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Bevat

De inhoud van Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml. is 100 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Multi-Gyn FemiWash Mousse 100 ml. is Duitsland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten