1. Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel.

Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Ziaja weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Geen - dermatologisch en allergologisch getest

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel.

Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel is een innovatieve formule die is ontwikkeld om de intieme gebieden van het lichaam te reinigen, hydrateren en beschermen. Het is verrijkt met essentiële extracten van eikenschors, die bekend staan om hun antiseptische werking en het verminderen van het risico op ongewenste infecties. Het heeft een fijn schuim dat zacht is voor de huid, waardoor het een aangename, comfortabele ervaring biedt. Het gel bevat ook camelia-olie, die helpt bij het herstellen van de natuurlijke pH-balans en het beschermen van de intieme gebieden tegen agressieve stoffen. Het bevat ook aloë vera-extract, dat de huid hydrateert en verzacht, waardoor het een verzorgende ervaring biedt. Het is een goede keuze voor dagelijks gebruik, vooral tijdens de menstruatie. Het is zacht en mild genoeg voor gebruik op alle huidtypen en geschikt voor veganisten. Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel is een unieke formule die de intieme gebieden zacht, zuiver en gehydrateerd houdt.

Veelgestelde vragen over de Ziaja Unknown televisie

Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen - dermatologisch en allergologisch getest

De inhoud van Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Ziaja Intimate Oak Bark Cleanser Gel. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten