1. 3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml.

3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over 3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties 3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van 3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml.

De 3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml is een intieme wasemulsie die elke dag gebruikt kan worden. Deze wasemulsie heeft een unieke formule die een uitgebreide bescherming biedt tegen bacteriën, zoals die in een zwembad of sportschool. Door de speciale samenstelling van de wasemulsie is het effectief in het verminderen van jeuk en irritatie. De wasemulsie bevat zachte ingrediënten die de huid voeden en verzorgen. De wasemulsie is gemakkelijk aan te brengen, heeft een aangename geur en voelt zacht aan op de huid. Verder is de wasemulsie zeer geschikt voor vrouwen die veel onderweg zijn, of intensief sporten. De wasemulsie biedt de hele dag lang een optimale bescherming en hygiëne, zonder te irriteren.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van 3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van 3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van 3x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten