1. Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging.

Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Derma Eco weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

INCI: Aloë Barbadensis Leaf Extract*, Aqua, Natrium Coco-Sulfaat, Coco-Glucoside, Glycerine**, Maris Sal, Citroenzuur, Cocamidopropyl Betaine, Sacharide Isomeraat, Natrium Levulinaat, Melkzuur, Natriumcitraat, Kaliumsorbaat *Ingrediënten die biologisch zijn geteeld . **Gemaakt van biologische ingrediënten. 99% van het totale product is van natuurlijke oorsprong. 63% van de totale ingrediënten is biologisch geteeld.

Allergeneninformatie

De wasemulsie is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd.

Inhoud

600 ml

Aantal stuks in verpakking

4 stuk(s)

Inhoud per dispenser

150 ml

Land van oorsprong

Denemarken

Omschrijving van Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging.

Derma Eco Wasemulsie is een zacht product dat zorgt voor een milde reiniging van de intieme zone. Het bevat een lage pH-waarde en is vrij van parfum en kleurstoffen. Deze unieke formule is speciaal ontwikkeld om allergische reacties en huidirritaties te minimaliseren. Het product is geschikt voor dagelijks gebruik en is verpakt in een handig pakket van 4 flessen met elk 150 ml wasemulsie. Het resultaat is frisheid en comfort. Derma Eco Wasemulsie is een milde zeep die een gezonde intieme balans behoudt en de natuurlijke pH-waarde herstelt. Het product is eenvoudig te gebruiken en verfrist en reinigt de intieme zone zonder huidirritatie of allergische reacties te veroorzaken. De wasemulsie is ook zuinig in gebruik, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een gezonde intieme verzorging.

Veelgestelde vragen over de Derma Eco Unknown televisie

Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging. zijn als volgt:

INCI: Aloë Barbadensis Leaf Extract*, Aqua, Natrium Coco-Sulfaat, Coco-Glucoside, Glycerine**, Maris Sal, Citroenzuur, Cocamidopropyl Betaine, Sacharide Isomeraat, Natrium Levulinaat, Melkzuur, Natriumcitraat, Kaliumsorbaat *Ingrediënten die biologisch zijn geteeld . **Gemaakt van biologische ingrediënten. 99% van het totale product is van natuurlijke oorsprong. 63% van de totale ingrediënten is biologisch geteeld..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De wasemulsie is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd.

De inhoud van Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging. is 600 ml, er zitten 4 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 150 ml.

Het land van oorsprong van Derma Eco Wasemulsie 4 x 150 ML Parfumvrij Intieme Verzorging. is Denemarken.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten