1. CleanStream Dubbele Intieme Douche.

CleanStream Dubbele Intieme Douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Dubbele Intieme Douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Dubbele Intieme Douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

ad666

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

3500 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Dubbele Intieme Douche.

De CleanStream Dubbele Intieme Douche biedt een heerlijke sensatie van volheid die je seksleven zal verrijken. Het seksspeeltje heeft twee pompjes die de intensiteit van de druk kunnen variëren, waardoor je een ongekende sensatie kunt ervaren. Dankzij de goede afdichting zal de vloeistof nooit uit de anus lopen. De totale lengte van de douche is 55,8 cm, terwijl het spuitstuk aan het uiteinde een lengte heeft van ongeveer 9,5 cm en een maximaal omtrek van 28,6 cm. De middelste bol heeft een lengte van 5,1 cm en een maximaal omtrek van 24,1 cm. Let erop dat je de intiem douche altijd goed reinigt met lauwwarm water en een toycleaner na gebruik, of je hem nu vaginaal of anaal gebruikt. Zo voorkom je dat er schadelijke bacteriën worden verspreid. Geniet met de CleanStream Dubbele Intieme Douche van een intens gevoel van volheid en verrijk je seksleven.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Dubbele Intieme Douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Dubbele Intieme Douche. zijn als volgt:

ad666.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Dubbele Intieme Douche. is 3500 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Dubbele Intieme Douche. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten